Jednoznačná prohra v Brně

14.10.2012 00:00

 

Uplynulý víkend absolvovaly Letovice třetí kolo krajského přeboru. Soupeřem byl vedoucí tým průběžné tabulky, volejbalisté TJ LI Brno. Po vítězství nad Vyškovem v předchozím kole, byli letovičtí hráči dobře naladěni a čekal se  vyrovnaný souboj. Vše bylo ale nakonec jinak.

TJ LI Brno - TSR Letovice  3 : 1  (-20, 11, 20, 21 )
Základní sestava:

Reitschmied M. (Janků L), Ondráček ( Sedlák ), Holas T, Boháč, (Provazník) Kroupa J., Janků D. - libero Hökl

Skóre prvního setu dopoledního utkání bylo vyrovnané až do koncovky. Hostující smečaři hráli v této fázi utkání takřka bezchybně a dařilo se i na obraně – a to i přes značné problémy na příjmu podání. Proto letovičtí získali i první set. Ve druhém setu nastal obrovský zlom v utkání .Problémy na příjmu na straně Letovic ještě prohloubily a jejich hra setím praktický zhroutila. Domácí volejbalisté získali hned několik bodů přímo z podání a lehce navyšovali náskok ve skóre až na hrozivých 25:11. Ve třetím setu sice  trenér Letovic udělal několik změn v sestavě, ale k obratu v utkání nedošlo. V pohodě hrající domácí zvítězili i ve zbývajících setech a získali tak plný počet bodů za výhru 3:1.

 

TJ LI Brno - TSR Letovice  3 : 0  (19,21,23 )
Základní sestava:

Janků L, Sedlák, Holas T, Provazník, Kroupa J., Janků D. - libero Hökl

Do druhého utkání pozměnil trenér Letovic  základní sestavu s cílem posílit hlavně příjem podání, který se v prvním utkání vůbec nedařil. Tento záměr sice vyšel, ale ztráta sebevědomí v prvním utkání sehrála své. Řada nevynucených chyb v útoku a špatná hra v poli byla hlavní příčinou jednoznačné prohry i ve druhém utkání.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.