Zahájení jarní části soutěže

13.01.2013 14:19

 

Uplynulý víkend byla zahájena jarní část krajského přeboru (odvetná utkání).
Letovičtí volejbalisté přivítali na úvod volejbalisty z Moravské Slávie Brno, kteří byli v tabulce právě hned za Letovicemi. Podzimní utkání vyzněla lépe pro hostující tým z Brna, když v domácím prostředí tehdy získal celkem 4 body za prohru 3:2 a výhru 3:1. Čekal se tedy vyrovnaný zápas.

 

TJ TSR Letovice  -  VK MS Brno 3 : 0 (25,15,23)
Základní sestava:

Janků L, Ondráček, Holas T, Boháč, Kroupa J., Janků D. - libero Ryšavý, Hokl

 

Domácí začali velice nervózně a zbytečně chybovali při hře v poli i při útoku. Hosté toho využili a brzy získali až čtyřbodový náskok. Asi v půli setu se podařilo letovickým skóre vyrovnat a dokonce si vypracovat do koncovky slibný náskok (24 :18). Přesto první set skončil nejtěsnějším možným rozdílem 25:23, za což mohla série nevynucených chyb domácích.

Zisk prvního setu vnesl do hry letovických klid a tak bez problémů získali i druhý set. Ve třetím setu se hosté velmi snažili zvrátit utkání. Přestali chybovat na podání a dařilo se jim i v obraně. V koncovce však opět byli šťastnější domácí.

 

TJ TSR Letovice  -  VK MS Brno  3 : 0 (17,20,17)

Základní sestava:

Reitschmied, Ondráček, Holas T, Boháč, Kroupa J., Janků D. - libero Hokl

 

Odpolední utkání se stalo zcela jednoznačnou záležitostí domácích. Letovičtí převyšovali hráče Moravské Slávie ve všech činnostech a tak utkání skončilo asi za 60 minut.

 

Domácí předvedli slušný kolektivní výkon. Zvláštní pochvalu zaslouží výkon Ondry Boháče, který hlavně v odpoledním utkání zahrál velmi dobře.

Nyní nás čekají dva velmi silní soupeři.  Příští sobotu se hraje ve Vyškově a 26.ledna do Letovic zavítá vedoucí celek LI Brno.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.